• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Popović: U cilju jačanje suverenističkog bloka postajem dio kluba poslanika SDP-LP, i ubuduće nastavljamo tradicionalnu saradnju sa DPS-om

Koristim ovu priliku da obavijestim crnogorsku javnost da ću shodno dogovoru unutar suverenističkog bloka postatio član kluba SDP-LP zajedno sa još dva poslanika SDP-a.

Naime, najmanji broj poslanika koji je potreban da bi se formirao Klub poslanika je tri, a kako je dosadašnji član kluba poslanika Fatmir Đeka postao ministar u 43.Vladi Crne Gore, i time napustio klub u Skupštini, u cilju pomoći našim prijateljima u SDP-u pristao sam da budem član novog kluba SDP-LP.

Koristim ovu priliku da istaknem da je ovaj potez još jedan doprinos Liberalne partije jedinstvu i snazi suverenističkog bloka, ovog puta u Skupštini Crne Gore, a da ćemo i ja i Liberalna partija i u buduće nastaviti da nastupamo sa iste platforme kao i do sad uz tradicionalnu saradnju sa Demokratskom partijom socijalista.

Koristim priliku da mojim dosadašnjim kolegama iz kluba zahvalim na saradnji i da istaknemo da zajednički nastavljamo borbu za građansku, evropsku, antifašističku i suverenu Crnu Goru.

Andrija Popović,

Predsjednik i poslanik LP


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me