• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Neviđen skandal za koji neko mora da odgovara ako izjave Kneževića budu autentične

Ukoliko izjave sa audio snimka koji je dospio u javnost a na kojem je navodno Petar Knežević, pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice Crne Gore, to je neviđen skandal za koji će neko morati da odgovara, kako u policiji tako i u tadašnjem političkom vrhu.

Poruke Kneževića u kojima se čuje da je tokom dešavanja na Cetinju i Bekvederu bio spreman da izazove krvoproliće te da huška kriminalne grupe na goloruke građane licitirajući brojem koji bi mogao da pogine, šokantne su i za svaku osudu. Knežević se, kao visoki činovnik specijalnih policijskih snaga otvoreno stavio, očigledno, u službu strane države i jedne vjerske organizacije u čije ime na snimku i prijeti. Ako se sve to ispostavi istinitim, gospodin Knežević definitivno mora završiti svoju karijeru i odgovarati i krivično i pred sudom javnosti. 

Pozdravljamo potez tužilastva koje je odmah formiralo predmet po ovom slučaju i ohrabrujemo nadležne da posao izvedu do kraja, hrabro i profesionalno, ne dozvolivši bilo kakve pritiske na svoj rad. 

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me