• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Epidemiološke mjere doživjele potpuni krah, besmisao politike Vlade

Iz dana u dan pokazuje se da su epidemiološke mjere Ministarstva zdravlja Vlade Crne Gore doživjele potpuni krah. Broj oboljelih i preminulih građana rapidno raste a informacije sa terena govore da je poštovanje propisanih mjera na veoma niskom nivou. Komplikovane procedure i često neizvodive kontrole dovode u problem nadležne koji kontrolišu ulazak u objekat sa Covid potvrdama. Sve to ostavlja mnogo prostora za različite manipulacije i zloupotrebe pa na kraju najviše ispraštaju građani koji se trude da pošteno sačuvaju i sebe i druge i pridržavaju se svih potrebnih zaštitnih mjera. 

Postavlja se pitanje i za Ministarstvo unutrašnjih poslova da li je uopšte zainteresovano za svoj posao i za kontrolu mjera koje propisuju njihove kolege iz Vlade ili je pak ministra zainteresovan samo za progon učesnika mirnih demonstracija na Cetinju i svih onih koji iskazuju svoju slobodnu i demokratsku volju protiv politike ove Vlade. 

Na kraju krajeva, držanje rekorda u Evropi i svijetu već mjesecima na vrhu lista po broju oboljelih i umrlih, dok Vlada Crne Gore ide okolo po masovnim skupovima bez maski i bez vakcina, daje stravično loš primjer građanima. Tu posebno prednjači premijer Krivokapić koji više od godinu dana odbija da se vakciniše dok revnosno krši sve moguće mjere koje sam propisuje građanima. Rezultate toga ćemo, plašimo se, tek osjetiti u vremenu pred nama.

PR služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me