• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

Nova vlast sistematski uništava Crnu Goru, na red došao i sport

Od formiranja vlasti pod Ostrogom 23.09.2020., Liberalna partija upozorava da je Crna Gora okupirana država i da je kompletno društvo i ustavni poredak u opasnosti.

Nova vlast sistematski uništava Crnu Goru, a na red je, izgleda, došao i sport. Nakon tjeranja stranih investitora i pokušaja podrijevanja prosvjete i kulture, urušava se i sport kao naš najbolji izvozni proizvod,posebno vrhunski i kvalitetni.

Potezima Uprave za sport u okviru Ministarstva Vesne Bratić, dovedeno je u pitanje učešće države koja je u nekim sportovima u svjetskom vrhu,na svim tim sportskim takmičenjima. Šokanta je činjenica da naši sportisti vjerrovatno neće moći da nastupaju, a posebno da neće moći nigdje da nastupaju pod zastavom Crne Gore i sa himnom svoje države. Postavlja se pitanje da li eksperti toliko zaista neuki ili je pak u pitanju sistematsko uništavanje crnogorskog sporta sa namjerom.

Pozivamo da se ovaj skandal, jos jedan u nizu, hitno objasni crnogorskoj javnosti a ministarka Vesna Bratić mogla bi konačno da ponudi svoju ostavku Skupštini i građanima Crne Gore.

PR služba LPCG


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me