• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Sekulović da podnese ostavku ako ne može da garantuje bezbijednost građanima

Liberalna partija Crne Gore traži hitno pokretanje smjene ministra Sekulovića koji je još jednom dokazao da nije sposoban da vrši funkciju ministar unutrašnjih poslova, jer je danas na pres konferenciji koju je organizovao izrekao da on i Ministarstvo na čijem se čelu nalazi “nikome ne može garantovati apsolutnu bezbjednost jer ne znaju ko kakve namjere ima". 

 

Dakle, prvi čovjek policije Crne Gore otvoreno i jasno priznaje da nije sposoban da organizuje bezbijednost građanima Crne Gore u svakom trenutku i na svakom mjestu, što je njegova jedina uloga koju ima kao ministar policije. Nesposobnost ministra Sekulovića se do sada pokazala više puta, pa ćemo samo podsjetiti na zaustavljanje rodoljuba i patriota na Bogetićima, zatim prikrivanje i minimiziranje gaženja istih tih rodoljuba  službenim automobilom Vlade u kojem je bila kćerka predsednika Vlade g. Krivokapića, kao i već čuveni događaj kada je zamjenik generalnog sekretara Vlade izazvao saobraćajnu nesreću a zatim sabotirao svoje učešće u tom događaju.

Previše je to grešaka i nesposobnosti za cijeli jedan mandat, a kamoli sa 8 mjeseci koliko se nalazi na čelu ministarstva unutrasnjih poslova. Vrijeme je da idete gospodine Sekuloviću, sem ako ne čekate da svi skupa iz ove crkvene vlade idete na jesen ove godine.

PR služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me