• 1
  • 2
  • 3
fb1  yt1 

LP: Abazović nastavlja da srozava integritet države, skreće pažnju sa prevara koje spremaju

Potpredsjednik Vlade Crne Gore nastavlja sa ogromnim elanom da srozava integritet države Crne Gore i ugled njenih institucija i zakona. Kao u čuvenoj priči o dječaku koji je vikao vuk, plašimo se da nakon ovih izleta Abazovićevog ega, više niko neće za ozbiljno uzimati ni izvršnu, ni sudsku vlast ni tužilaštvo. Nakon što je juče proglasio privođenje već poznatog lica za istorijsku akciju policije, najznačajniju od obnove nezavisnosti, već danas je isto to lice pušteno iz pritvora i otišlo kući kao da se ništa nije dogodilo. Slično je završilo svako do sada Dritanovo neslavno "hapšenje" putem tvitera i press konferencija. 

Dakle već je svakom jasno da je u pitanju samo demagogija, obmana javnosti i zavaravanje građana. Pitanje je međutim, zašto Abazović uporno izmišlja tabloidne scenarije i kafanskim pričama zamajva narod? Očigledno kako bi skrenuo pažnju javnosti i sakrio suštinu prevara koje nam ova Vlada permanentno sprema. 

Podsjećamo da je tako, kada su usvajane sramne izmjene Zakona o slobodi vjeroispovjesti, istog dana Abazović sazvao pres konferenciju na kojoj je saopštio da je DHL poslao Srbiji zahtjev za izručenje Svetozara Marovića. Sudbina tog paketa ostala je nepoznata do danas ali je sad već jasno da potpresjednik Abazović služi samo kao probni balon ovog režima i maskota koja treba da pravi buku dok se provlače krupne stvari. Istovremeno, kao da su zaboravili Leposavićevu ostavku ili razrješenje, nit luk jeli nit luk mirisali, a žrtve Srebrenice ostaju bagatelan kusur. 

Tako i danas kada premijer Vlade u ostavci Krivokapić, iza leđa javnosti i krijući sprema ugovor države sa SPC kojim će da preda na tacnu Beogradu crnogorsku istoriju, kulturu, ogromnu zemlju, a evo se ispostavlja i ckrvu koja gubi svoj subjektivitet u Crnoj Gori, dok se sprema cijela ova prevara, Abazović kao dvorska luda priprema predstavu za javnost kojom ćemo se zanimati dok Krivokapić ne potpise ugovore. 

Na vašu žalost gospodo i Krivokapiću i Abazoviću, nijesu građani baš toliko nepametni i suludni kako vi volite da ih nazivate i ponižavate. Vidimo dobro a vidi i narod, šta nam spremate i kakvim se nečasnim rabotama i manipulacijama bavite. Neće vam to proći, morate shvatiti da ste samo prolazna epizoda i incident na političkoj sceni Crne Gore.


PR služba LPCG 


Linkovi

Savjet Evrope – www.coe.int

Evropski Parlament – www.europarl.eu.int

Ujedinjene nacije – www.un.org

OSCE – www.osce.org

Adresa

Južna tribina Gradskog stadiona (ulaz 5)

Ulica 19. Decembra, 81000 Podgorica, Crna Gora

Tel/Fax: +38220220944

E-mail: liberalnapartija@t-com.me